Начало Е-Аптека Книги Хранене и здраве ИЗДАТЕЛСТВО ДР.НАТУР ЛЕЧЕНИЕТО НА ВСИЧКИ ВИДОВЕ РАК - Д-р Хулда Регер Кларк

ЛЕЧЕНИЕТО НА ВСИЧКИ ВИДОВЕ РАК - Д-р Хулда Регер Кларк

Арт. #30028422
25.00 лв.
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ›
5.0, 1 глас
Виж всички от ИЗДАТЕЛСТВО ДР.НАТУР ›Виж всички Хранене и здраве ›

„Лечението на всички видове рак”
Д-р Хулда Регер Кларк

Нови научни изследвания показват, че причината за всички видове рак е една и съща. Тази книга предоставя точни указания за тяхното лечение.

Включени са над 100 истории на излекувани хора плюс описание на два революционни електронни прибора - единият за поставяне на диагноза и проследяване на резултатите, а другия за "зепинг"(унищожаване) на паразитите и бактериите!

Хулда Регер Кларк започва своето следване по биология в университета Саскатшелан, Канада, където тя става Бакалавър по Хуманитарни науки с Отличие и Магистър по Хуманитарни науки с високо академично отличие. След две години следване в университета Магил, тя започва да посещава Университета Минесота, където следва биофизика и физиология на клетката. Тя получава докторската си степен по физиология през 1958 година. През 1979 прекратява научноизследователската си работа, спонсорирана от американското правителство и започва да дава частни консултации на пълен работен ден. Единадесет години по - късно тя открива следи, които я водят към причината на възникване на рака. Днес д-р Кларк поставя пред Вас своите последни заключения, съвети за излекуване от рак, своите резултати и методи. Четете и оздравявайте.

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С ЛЕЧЕНИЕТО НА ВСИЧКИ ВИДОВЕ РАК - Д-р Хулда Регер Кларк

КОМЕНТАРИ КЪМ ЛЕЧЕНИЕТО НА ВСИЧКИ ВИДОВЕ РАК - Д-р Хулда Регер Кларк

ЛЕЧЕНИЕТО НА ВСИЧКИ ВИДОВЕ РАК - Д-р Хулда Регер Кларк Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЗаболявания (МКБ)ЛюбопитноЛеченияНовиниКлинични пътекиИсторияСпециалистиЗдравни съветиЛайфстайлАлтернативна медицинаБотаникаАнкетиНормативни актовеМедицински изследванияСнимкиРецептиОрганизацииСоциални грижиИнтервютаЗаведенияПсихологияДиетиГеографияЛичностиНаправления в медицинатаСпорт