0 продукта

е-Аптека

НЕПТУН КРИЛ ОЙЛ ОМЕГА 3 капс. * 30

НЕПТУН КРИЛ ОЙЛ ОМЕГА 3 капс. * 30 - изображение
Цена:  42.10 лв.

Neptune Krill Oil се добива от антарктически крил (Euphausia superba). Крила е плаваща маса от полупрозрачни, скаридоподобни ракообразни със средна дължина само от около 3 см. Класифицират се като зоопланктон и се хранят с водорасли. Маслото от крил е богато на Omega-3 мастни киселини (EPA и DHA), свързани с фосфолипиди, което ги прави лесни за усвояване.

Препоръчва се за поддържане на сърдечно-съдовата система и ставите. Повлиява върху нивата на холестерола и сърдечния ритъм. Благоприятно въздейства върху симптомите при ПМС. Мощен антиоксидант.

Поради многобройните си научни изследвания доказващи ефективността на продукта и спазване на най-високи стандарти за производство, NKO® е обявен за „Най-добър продукт за 2010 година”.

Neptune Krill Oil™ се получава чрез патентования процес Neptune OceanExtract™

Процесът Neptune OceanExtract™ гарантира студен метод на екстракция: биоактивните способности на извлечените компоненти се съхраняват, няма вероятност за микробно замърсяване, няма тежки метали, полихлорирани бифеноли, диоксини и пестициди, липсват консерванти (стабилността се гарантира от изключителния естествен антиоксидантен потенциал на Neptune Krill Oil™).

Neptune Krill Oil™, естествено силен антиоксидант

Neptune Krill Oil™ природно съдържа витамин А, витамин Е, астаксантин и морски флавоноид (единствения открит животински източник на флавоноиди досега).

Съдържание в една капсула:

Neptune Krill Oil (NKO®)           500 мг.

Състав:

Phospholipids                         200mg

Omega-3 fatty acids                150 mg (EPA 75 mg - DHA 45 mg)

Omega-9 fatty acids                50 mg

Choline                                  37 mg

Omega-6 fatty acids                10 mg

Astaxanthin                            0.63 mg

Vitamin A (all-trans-retinol)      50 IU

Vitamin E (alpha-tocopherol)    0.25 IU


Препоръчителна доза за дневен прием:

1 или 2 капсули на ден, за предпочитане преди закуска или по указание на специалист.За лица, алергични към морски храни и приемащи антикоагуланти, се препоръчва предварителна консултация с личния лекар преди започване на прием от продукта.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Neptune Krill Oil  е хранителна добавка и не е заместител на разнообразното хранене и здравословния начин на живот.

Противопоказания:
Няма.

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас по следните начини:
  • На телефони: 042 605 300, 0893 376 735.
    Понеделник - Петък, от 9.00 до 17.30 часа
  • Като ни пишете на електронната поща (натиснете тук)

Взаимодействия

на НЕПТУН КРИЛ ОЙЛ ОМЕГА 3 капс. * 30 с продукти, активни съставки, заболявания, храни и напитки.

Умерено клинично значими взаимодействия (45)

Виж подробно всички.

Оцени страницата и я сподели с приятели
12345 3.3, 18 Гласа
Сподели в Facebook
Коментирай във Facebook

!. forum.framar.bg

Споделете вашето мнение, задайте въпрос или отворете дискусия за "НЕПТУН КРИЛ ОЙЛ ОМЕГА 3 капс. * 30" във форума.

?. www.framar.bg:

Коментирайте "НЕПТУН КРИЛ ОЙЛ ОМЕГА 3 капс. * 30"
--- 25 скрити --- Прочети всички тук

26. temelkov7@abv.bg: (2013-11-26 14:34:28)

Интересува ме дали трябва да се прави пауза между приева на две последоватилни опаковки крил.

27. www.framar.bg отговаря: (2013-11-26 19:00:46)

temelkov7@abv.bg

Интересува ме дали трябва да се прави пауза между приева на две последоватилни опаковки крил.
Не е необходимо.

28. Deyan: (2014-11-03 16:04:07)

Здравейте, интересува ме дали ще ми помогне аз имам доста над нормата завишени триглицериди а холестерола ми е добре. на 37 години съм.

29. www.framar.bg отговаря: (2014-11-04 12:55:01)

Deyan

Здравейте, интересува ме дали ще ми помогне аз имам доста над нормата завишени триглицериди а холестерола ми е добре. на 37 години съм.

Ако триглицеридите са силно повишени най-вероятно ще е необходимо да приемате и лекарства предписани от лекар. Омега 3 продуктите в този случай имат допълващо действие.

30. Васил Илиев: (2014-11-17 23:51:02)

Спортувам и слава на бога нямам проблеми с кръвно и т.н. , но имах проблеми със запаметяването. Студент съм в НБУ и ми идва малко нанагорно по време на сесия. Ето тогава пия масло от крил. Препоръча ми го приятел студент по фармация. Всичките му колеги били на тези капсули. Наистина много помага! Като попивателна си.

НЕПТУН КРИЛ ОЙЛ ОМЕГА 3 капс. * 30 е свързан към

Кърменето на обществени места – естествено, допустимо или неприемливо?

Майката има право да кърми детето си независимо от възрастта му когато и където пожелае, без разголването й да се отъждествява с форма на ексхибиционизъм. Собствениците на търговския комплекс следва да бъдат осъдени и да платят обезщетение.
Кърменето на обществени места не подлежи на коментар, когато майката се стреми да запази интимността на този акт встрани от чуждите погледи като наметне себе си и бебето с шал. Искът на БХК не следва да бъде удовлетворен.
Кърменето на бебето и детето извън дома е редно да се практикува в уединението на специални помещения, предназначени за хранене и преобличане. Майката основателно е била помолена да преустанови храненето на детето си, щом не желае да завоалира процеса.
Не само тютюнопушенето, но и кърменето на обществена места трябва да бъде забранено.

Бюлетин

Промоции.

Актуални продукти.

Информация и новини.

При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.