Начало Е-Аптека Медицински изделия CSC СИЛИЛЕВО ЗАЗДРАВИТЕЛ ЗА НОКТИ 3.3 мл.

СИЛИЛЕВО ЗАЗДРАВИТЕЛ ЗА НОКТИ 3.3 мл.

Арт. #30024363
Последна цена: 27.10 лв.

Продуктът не е наличен.

НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ›
3.6, 13 гласа
Виж всички от CSC ›Виж всички Медицински изделия  ›

Състав:

Хвощ /Equisetum arvense, метилсулфонилметан, хидрокси-пропил-хитозан, етанол, вода, диетиленгликолов моноетилетер.

Приложение:

СИЛИЛЕВО® е лак за нокти специално разработен за възстановяване структурата и реминерализиране на ноктите, засегната от деформация, чупливост и локална болка, обикновено съпътстващи много възпалителни заболявания на ноктите, например Псориазис. Тези пациенти често се оплакват от проблеми при подрязване на ноктите, болка, дискомфорт в ноктите, чупливост, затруднение и ограничение в ежедневната им дейност, в домашната и професионалната работа. Типични симптоми са неравност, розови петна, отделяне на нокътя от нокътното легло (онихолиза). Неспецифичните проблеми включват удебеляване на ноктите (хиперкератоза) и бяло оцветяване на ноктите (левконихия).
Клиничните резултати показват, че СИЛИЛЕВО®, когато се прилага редовно, е в състояние да намали значително дистрофията на ноктите, разцепването и чупливостта, подобрявайки вида на ноктите като цяло.
СИЛИЛЕВО® може лесно да се отстрани с вода без използването на разтворители, което води до ефек-тивно лечение на ноктите без допълнително увреждане.

Инструкция за употреба:

СИЛИЛЕВО® трябва да се прилага ежедневно върху чисти и сухи нокти. Нанесете тънък слой от продукта върху но-кътната пластина, като използвате малка четка. СИЛИЛЕВО® изсъхва много бързо, образувайки безцветен и без мирис филм, който предпазва и укрепва ноктите. Филмът е водоразтворим, следователно СИЛИЛЕВО® трябва да се прилага след измиване и подсушаване на ноктите, за предпочитане преди лягане.
СИЛИЛЕВО® може да се използва също под козметичен цветен лак за нокти, защитавайки по този начин ноктите от вредното действие на разтворителите, използвани при отстраняване на лака. Продуктът не трябва да се прилага върху рани. За да се получи много добър резултат, е препоръчително приложението да продължи най-малко 3 месеца. Продължителната употреба спомага за поддържане на твърди и здрави нокти.

Предупреждения:

За външно приложение. Да не се прилага върху рани. Да не се поглъща. Да не се съхранява в хладилник. Запалим. Да се пази от топлина и открит огън. Затваряйте бутилката веднага след употреба. Не използвайте, ако сте алергични (свръхчувствителни) към някоя от съставките на СИЛИЛЕВО®. Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

Опаковка:

Лак, fl. 3.3 ml

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С СИЛИЛЕВО ЗАЗДРАВИТЕЛ ЗА НОКТИ 3.3 мл.

КОМЕНТАРИ КЪМ СИЛИЛЕВО ЗАЗДРАВИТЕЛ ЗА НОКТИ 3.3 мл.

СИЛИЛЕВО ЗАЗДРАВИТЕЛ ЗА НОКТИ 3.3 мл. Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЗаболявания (МКБ)АнатомияБотаникаЛюбопитноЛайфстайлЗдравни съветиСнимкиСпортЛеченияХранене при...Алтернативна медицина