СИЛИЛЕВО ЗАЗДРАВИТЕЛ ЗА НОКТИ 3.3 мл.

Арт. #30024363
27.10 лв.
НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ›
3.7, 9 гласа
Виж всички Медицински изделия  ›Виж всички от CSC ›

Състав:

Хвощ /Equisetum arvense, метилсулфонилметан, хидрокси-пропил-хитозан, етанол, вода, диетиленгликолов моноетилетер.

Приложение:

СИЛИЛЕВО® е лак за нокти специално разработен за възстановяване структурата и реминерализиране на ноктите, засегната от деформация, чупливост и локална болка, обикновено съпътстващи много възпалителни заболява-ния на ноктите, например Псориазис. Тези пациенти често се оплакват от проблеми при подрязване на ноктите, болка, дискомфорт в ноктите, чупливост, затруднение и ограничение в ежедневната им дейност, в домашната и професионалната работа. Типични симптоми са неравност, розови петна, отделяне на нокътя от нокътното легло (онихолиза). Неспецифичните проблеми включват удебеляване на ноктите (хиперкератоза) и бяло оцветяване на ноктите (левконихия).
Клиничните резултати показват, че СИЛИЛЕВО®, когато се прилага редовно, е в състояние да намали значително дистрофията на ноктите, разцепването и чупливостта, подобрявайки вида на ноктите като цяло.
СИЛИЛЕВО® може лесно да се отстрани с вода без използването на разтворители, което води до ефек-тивно лечение на ноктите без допълнително увреждане.

Инструкция за употреба:

СИЛИЛЕВО® трябва да се прилага ежедневно върху чисти и сухи нокти. Нанесете тънък слой от продукта върху но-кътната пластина, като използвате малка четка. СИЛИЛЕВО® изсъхва много бързо, образувайки безцветен и без мирис филм, който предпазва и укрепва ноктите. Филмът е водоразтворим, следователно СИЛИЛЕВО® трябва да се прилага след измиване и подсушаване на ноктите, за предпочитане преди лягане.
СИЛИЛЕВО® може да се из-ползва също под козметичен цветен лак за нокти, защитавайки по този начин ноктите от вредното действие на раз-творителите, използвани при отстраняване на лака. Продуктът не трябва да се прилага върху рани. За да се получи много добър резултат, е препоръчително приложението да продължи най-малко 3 месеца. Про-дължителната употреба спомага за поддържане на твърди и здрави нокти.

Предупреждения:

За външно приложение. Да не се прилага върху рани. Да не се поглъща. Да не се съхранява в хладилник. Запалим. Да се пази от топлина и открит огън. Затваряйте бутилката веднага след употреба. Не използвайте, ако сте алергични (свръхчувствителни) към някоя от съставките на СИЛИЛЕВО®. Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

Опаковка:

Лак, fl. 3.3 ml

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С СИЛИЛЕВО ЗАЗДРАВИТЕЛ ЗА НОКТИ 3.3 мл.

КОМЕНТАРИ КЪМ СИЛИЛЕВО ЗАЗДРАВИТЕЛ ЗА НОКТИ 3.3 мл.

СИЛИЛЕВО ЗАЗДРАВИТЕЛ ЗА НОКТИ 3.3 мл. Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЗаболявания (МКБ)АнатомияБотаника