0 продукта

е-Аптека

ГУТО НАТУРАЛ ЕСЕНЦИАЛЕН КРЕМ ОТ ОХЛЮВИ 50 мл.

ГУТО НАТУРАЛ ЕСЕНЦИАЛЕН КРЕМ ОТ ОХЛЮВИ 50 мл. - изображение
Цена:  25.50 лв.

GUTTO NATURAL - Крем от охлюви
Анти-акне, регенеративен крем.

Gutto Snail Cream е протеинов крем, за всякакъв тип кожа и за всякакви възрасти.

Gutto Snail Cream възстановява кожата, намалява бръчките, петната и следите от борбата с акне. Много ефективен при наранена кожа, заличава нови и стари белези. Намалява зачервяването, изгарянето и раздразненията, причинени от слънчевите лъчи.

Gutto Snail Cream  е изцяло естествен продукт. Съдържа екстракт от секрети на охлюви, който спомага за заличаването на петна, акне, бръчки, белези след раждане и много други проблеми, свързани с кожата.

Опаковка: 50 мл.

Производител: GUTTO KOZMETIK LTD, Турция

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас по следните начини:
  • На телефони: 042 605 300, 0893 376 735.
    Понеделник - Петък, от 9.00 до 17.30 часа
  • Като ни пишете на електронната поща (натиснете тук)
Оцени страницата и я сподели с приятели
12345 3.3, 31 Гласа
Сподели в Facebook
Коментирай във Facebook

!. forum.framar.bg

По темата във форума. Включете се в дискусията сега!

1. draga.mihova:

Здравейте! Годините си минават, а ние се чудим с какво да се намажем, това установих в последно време!Като изключим рекламите , една позната ми препоръча да си взема крем с екстракт от охлюви . Тя ми каза, че за рожденият й ден е получила нейния като пода...

2. zheleva212:

Аз лично, никога не съм използвала и може би няма и да използвам такъв крем. Звучи ми ужасна идеята, но се предполага по-скъпите, тези на Биогеник, например, които рекламират да са по-ефикасни. Сега точно при тази козметика е възможно да зависи много и от...

3. beautymaniac:

Аз също се чудя дали тези кремове с екстракт от охлюви са добри.Гледах по сайтовете - ягодка, ензо, че предлагат такива, но не знам дали наистина са толкова ефикасни колкото говорят.Виждам, че много се рекламира и ето този крем http://apteka.framar.bg/300...

4. draga.mihova:

Аз също се чудя дали тези кремове с екстракт от охлюви са добри.Гледах по сайтовете - ягодка, ензо, че предлагат такива, но не знам дали наистина са толкова ефикасни колкото говорят.Виждам, че много се рекламира и ето този крем http://apteka.framar.bg/300...

5. beautymaniac:

Аз също съм объркана. Проверих и гледам, че тези марковите кремове на ягода например са по 70-80 лева.Този е за 50, което също не е малко като сума. И аз не знам дали качеството им е едно и също. Дано някой се включи с мнение като потребител -> ->...

6. annydance:

Аз също съм объркана. Проверих и гледам, че тези марковите кремове на ягода например са по 70-80 лева.Този е за 50, което също не е малко като сума. И аз не знам дали качеството им е едно и също. Дано някой се включи с мнение като потребител -> -> Кой из...

?. www.framar.bg:

Коментирайте "ГУТО НАТУРАЛ ЕСЕНЦИАЛЕН КРЕМ ОТ ОХЛЮВИ 50 мл."
--- 6 скрити --- Прочети всички тук

7. Диана: (2012-12-05 02:24:03)

Прочетох,че крема става за заличаване на следи от акне ,но бихте ли ми казали иначе може ли да лекува самото акне или само заличава белезите?

8. www.framar.bg отговаря: (2012-12-05 10:59:32)

Диана

Прочетох,че крема става за заличаване на следи от акне ,но бихте ли ми казали иначе може ли да лекува самото акне или само заличава белезите?

Не е подходящ за лечение на акне.

9. Irena: (2014-02-22 11:59:25)

Препоръчвам на всички дами,да пробват този продукт. Аз съм купувала винаги скъпи маркови кремове- за чувствителна кожа,от който нямаше никакъв ефект. Знам че всички ще бъдат доволни като мен.Приятен и усмихнат ден на всички.

10. Fray: (2014-07-26 18:32:33)

Здравейте, кремът би ли помогнал на изтъняла и увредена кожа за да добие еластичност и да подобри структурата й?

11. www.framar.bg отговаря: (2014-07-29 12:32:18)

Fray

Здравейте, кремът би ли помогнал на изтъняла и увредена кожа за да добие еластичност и да подобри структурата й?

Да, би могло да използвате този крем.

ГУТО НАТУРАЛ ЕСЕНЦИАЛЕН КРЕМ ОТ ОХЛЮВИ 50 мл. е свързан към

Фармакологични групи (Активни съставки):

Заболявания:

Системи и органи:

Подобни продукти

Кърменето на обществени места – естествено, допустимо или неприемливо?

Майката има право да кърми детето си независимо от възрастта му когато и където пожелае, без разголването й да се отъждествява с форма на ексхибиционизъм. Собствениците на търговския комплекс следва да бъдат осъдени и да платят обезщетение.
Кърменето на обществени места не подлежи на коментар, когато майката се стреми да запази интимността на този акт встрани от чуждите погледи като наметне себе си и бебето с шал. Искът на БХК не следва да бъде удовлетворен.
Кърменето на бебето и детето извън дома е редно да се практикува в уединението на специални помещения, предназначени за хранене и преобличане. Майката основателно е била помолена да преустанови храненето на детето си, щом не желае да завоалира процеса.
Не само тютюнопушенето, но и кърменето на обществена места трябва да бъде забранено.

Бюлетин

Промоции.

Актуални продукти.

Информация и новини.

При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.