0 продукта

е-Аптека

ГЛЮКОЗАМИН 500 мг. ХОНДРОИТИН 400 мг. И МСМ 400 мг. табл. * 90 WEBBER NATURALS

ГЛЮКОЗАМИН 500 мг. ХОНДРОИТИН 400 мг. И МСМ 400 мг. табл. * 90 WEBBER NATURALS - изображение
Цена:  50.00 лв.

ГЛЮКОЗАМИН 500 мг. ХОНДРОИТИН 400 мг. И МСМ 400 мг.

табл. * 90

Метил-сулфонил-метан 1300 мг (90 таблетки)

Хранителна добавка

Състав:

• Глюкозамин сулфат: 500 мг,

• Хондроитин сулфат: 400 мг,

• MSM (метил - сулфонил - метан) 400 мг.

Предназначение:

Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

• Трите активни съставки са с доказано действие при проблеми в ставите. Добре подбраната им комбинация е ефективна и заради прецизната дозировка: глюкозамин сулфат 500 мг, хондроитин сулфат 400 мг и МСМ - метил сулфонил метан 400 мг.

• Този препарат се използва за симптоматично облекчение на остеоартрит и за възстановяване на ставния хрущял, антивъзпалително и болкоуспокояващо.

• МСМ осигурява сяра за укрепване на съединителната тъкан.

• Глюкозамина се извлича от твърди черупки на ракообразни животни, хондроитин сулфат от хрущял на акула, МСМ е производно на дървесния лигнин. И трите съставки не дават нежелани странични ефекти и токсичност.

Препоръчвана дозировка:

Препоръчва се да се приема с храната. Препоръчителната доза е 1 капсула три пъти дневно, а по време на поддържащата фаза може да се приема намалена доза за запазване на ползите от лечението.

Дозата може постепенно да се намали при курс от 1 капсула на ден - три месеца. Увеличете дозата, ако болката се увеличи отново. В случаи на възрастов остеоартрит приемайте най-малко 2 капсули дневно за неопределено време.

Дневна доза:

Глюкозамин: 1500 мг,

Хондроитин: 1200 мг,

MSM: 1200 мг

• Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Съхранение:

Сухо и проветриво място, недостъпно за малки деца.

Производител: Канада

Изображение 2 към продукта ГЛЮКОЗАМИН 500 мг. ХОНДРОИТИН 400 мг. И МСМ 400 мг. табл. * 90 WEBBER NATURALS
За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас по следните начини:
  • На телефони: 042 605 300, 0893 376 735.
    Понеделник - Петък, от 9.00 до 17.30 часа
  • Като ни пишете на електронната поща (натиснете тук)

Взаимодействия

на ГЛЮКОЗАМИН 500 мг. ХОНДРОИТИН 400 мг. И МСМ 400 мг. табл. * 90 WEBBER NATURALS с продукти, активни съставки, заболявания, храни и напитки.

Умерено клинично значими взаимодействия (6)

Виж подробно всички.

Оцени страницата и я сподели с приятели
12345 3.2, 40 Гласа
Сподели в Facebook
Коментирай във Facebook

!. forum.framar.bg

По темата във форума. Включете се в дискусията сега!

1. Margo:

На скоро ми попадна продукт на канадската компания Webber Naturals, в листовката пише, че е изцяло натурален продукт. В аптечната мрежа се предлагат много продукти на тази компания, но се чудя дали ще са ефикасни или като всяка друга хранителна добавка ще...

2. eli:

Мен ме впечатли продуктът Омега 3-6-9 капсули , наистина изключителна добавка, подпомага толкова много системи в организма. Няма да съжалявате ако си го вземете. -> ->...

3. georgi_78:

Да и аз Ви подкрепям и съм с две ръце за тези продукти. пробвал съм и съм оставал доволен, е за съжаление не ги приемам достатъчно време, но когато имам финансивата възможност си ги позволявам -> ->...

4. totka_lukanova:

Продуктите на WEBBER NATURALS са страхотни, доверете се....

5. skb57:

Извори на ЧистотаЧовекът е неделима част от природата. Ние сме свързани с неделими връзки с обкръжаващия ни свят. Това е и въздухът, който дишаме, и водата, която пием, това е и храната, която ядем. Всяка клетка от нашия организъм точно реагира на всякакв...

6. borislav.bo:

Пробиотикът, който е може ли да се дава на деца на 5 год. ?...

7. georgi_78:

Най-добре се консултирай с лекар, макар че е пробиотик....

8. Fute:

Много добри, много! Препоръчвам !...

?. www.framar.bg:

Коментирайте "ГЛЮКОЗАМИН 500 мг. ХОНДРОИТИН 400 мг. И МСМ 400 мг. табл. * 90 WEBBER NATURALS"
--- 2 скрити --- Прочети всички тук

3. www.framar.bg отговаря: (2011-09-08 13:42:16)

Penka Hristova

Искам да си купя и аз. Къде да го открия? От Бургас съм.

Ако желаете може да си поръчате при нас. За повече информация може да се обадите на следните телефони: 042/605300 или 0893376735

4. Димитър: (2011-10-04 12:04:11)

Здравейте, Искам да ви попитам за някои детайли относно продукта. В упътването е посочена дневната доза, както и поддържащата доза, но е пропуснато да се спомене каква е продължителността на нормалния курс за активно лечение, т.е. колко време да се приема по 3 пъти на ден преди да се премине на поддържаща доза. Бихте ли ми пояснили?

5. www.framar.bg отговаря: (2011-10-04 12:27:33)

Димитър

Здравейте, Искам да ви попитам за някои детайли относно продукта. В упътването е посочена дневната доза, както и поддържащата доза, но е пропуснато да се спомене каква е продължителността на нормалния курс за активно лечение, т.е. колко време да се приема по 3 пъти на ден преди да се премине на поддържаща доза. Бихте ли ми пояснили?

Приемайте продукта до настъпване на ефект, след което преминете към поддържащата терапия за запазване на ефекта.

6. Д-р Николай Станчев: (2011-10-21 20:09:01)

Бих искал да дам някои пояснения за ползването на Глюкозамин,Хондроитин и МСМ - 1300мг. 90табл. Фирмата производител препоръчва 3 х 1табл. дневно по време на хранене в продължение на 3 месеца, след което се почива 1 месец и може да се повтори 3 месечния курс. След това се преминава на поддържаща доза ако е необходимо.

7. Симеон Алтънов: (2012-06-12 12:46:51)

Аз съм ортопед-травматолог и на много мои пациенти с остеоартритни и други ставни проблеми свързани с износване на ставния хрущял и болков синдром съм препоръчвал и препоръчвам Глюкозамин,Хондроитин и МСМ – 1300мг на Webber Naturals.Комбинирам ги с Мултивитамин с екстра В витамини и минерали и Гинко Билоба 24% 60мг. 60табл на същата компания.Имам възможността да проследя резултатите във времето и те в повечето случаи са отлични.

Кърменето на обществени места – естествено, допустимо или неприемливо?

Майката има право да кърми детето си независимо от възрастта му когато и където пожелае, без разголването й да се отъждествява с форма на ексхибиционизъм. Собствениците на търговския комплекс следва да бъдат осъдени и да платят обезщетение.
Кърменето на обществени места не подлежи на коментар, когато майката се стреми да запази интимността на този акт встрани от чуждите погледи като наметне себе си и бебето с шал. Искът на БХК не следва да бъде удовлетворен.
Кърменето на бебето и детето извън дома е редно да се практикува в уединението на специални помещения, предназначени за хранене и преобличане. Майката основателно е била помолена да преустанови храненето на детето си, щом не желае да завоалира процеса.
Не само тютюнопушенето, но и кърменето на обществена места трябва да бъде забранено.

Бюлетин

Промоции.

Актуални продукти.

Информация и новини.

При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.