0 продукта

е-Аптека

АКТАСТАЙЛ МЕНСТРОЛ капс. * 30

АКТАСТАЙЛ МЕНСТРОЛ капс. * 30 - изображение
Последна цена:  13.50 лв.

НЕ Е В НАЛИЧНОСТ

Облекчава симптомите на предменструалния синдром

МЕНСТРОЛ

Масло от вечерна иглика

 

Хранителна добавка.

Менстрол съдържа масло от вечерна иглика (свещица), което е богат естествен източник на есенциални полиненаситени мастни киселини, като гама-линоленова киселина, цис-линолова киселина и други, които подобряват хормоналния баланс по естествен път.

Маслото от вечерна иглика е изцяло натурален продукт, извлечен с помощта на технологията студено пресоване.

Предменструалния синдром представлява редовна поява на оплаквания от телесен или психически характер, които са най-силно изразени 7-10 дни преди настъпването на менструацията. Най-честите прояви са: главоболие, повишена нервност и раздразнителност, тревожност, безсъние, чувство за напрежение в гърдите, подуване на корема, оточност на тялото, болки в таза и слабините и др. Според различни проучвания предменструален синдром се наблюдава при 30-40% от жените в детеродна възраст, като честотата му нараства с увеличаване на възрастта.

Някои от основните причини за предменструален синдром: недостатъчна продукция на прогестерон, намалено образуване на ендорфини и серотонин (жизнено важни вещества, които повишават настроението и намаляват чувствителността към болка), недостатъчен синтез на простагландини - вечества с многопосочно действие в човешкия организъм.Жените с предменструален синдром имат дефицит на простагландин Е1 в централаната нервна система и други тъкани, например гърдите.

Отдавна в целия свят за намаляване на предменструалните оплаквания се използват хранителни добавки богати на ненаситени мастни киселини и най-вече на линоленова и гама-линоленова киселина.

 

Приложение на Менстрол:

За облекчаване на симптомите, свързани с менструалния цикъл (болка в гърдите, главоболие, раздразнителност и др.);

Подобрява състоянието на кожата, спомага за нейната хидратация, облекчава симптомите, свързани със суха и лющеща се кожа.

 

Начин на употреба:

По 1 капсула дневно по време на хранене. За възрастни и деца над 14 години.

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас по следните начини:
  • На телефони: 042 605 300, 0893 376 735.
    Понеделник - Петък, от 9.00 до 17.30 часа
  • Като ни пишете на електронната поща (натиснете тук)
Оцени страницата и я сподели с приятели
12345 3.1, 30 Гласа
Сподели в Facebook
Коментирай във Facebook

!. forum.framar.bg

Споделете вашето мнение, задайте въпрос или отворете дискусия за "АКТАСТАЙЛ МЕНСТРОЛ капс. * 30" във форума.

?. www.framar.bg:

Коментирайте "АКТАСТАЙЛ МЕНСТРОЛ капс. * 30"
--- 3 скрити --- Прочети всички тук

4. www.framar.bg отговаря: (2011-02-06 12:16:02)

elle

А как точно се пие? по 1 капсула дневно - цял месец или само когато ПМС-оплакванията започнат да се усещат? благодаря!

Приема се по една капсула дневно 30 дена.

5. Надя: (2011-02-25 17:34:32)

Означава ли , че всеки месец се пие? отзвучава ли ПМС след някакъв период на прием на препарата или се повлява пряко по време на приема ?

6. www.framar.bg отговаря: (2011-02-26 09:51:54)

Надя

Означава ли , че всеки месец се пие? отзвучава ли ПМС след някакъв период на прием на препарата или се повлява пряко по време на приема ?

Добре е да се пие по продължително време поне няколко месеца.

7. Грета: (2011-11-11 13:21:43)

Искам да попитам г-жа Магдалена Димитрова, защо RSI, които също имат капсули от нощна свещица препоръчват вземането на препарата 7-10 дена преди менструация. А вие препоръчвате по 1 капсула дневно,...кое е правилното според вас.

8. Магдалена Димитрова: (2011-11-14 11:50:31)

Здравейте, Грета! Менстрол, като всяка хранителна добавка, е добре да се пие продължително време. Можете 7-10 дни преди цикъл да увеличите дозировката на 2 капсули дневно, а след това да продължите с 1 капсула дневно. След 2-3 месеца непрекъснат прием, можете да останете на прием само преди цикъл.

Кърменето на обществени места – естествено, допустимо или неприемливо?

Майката има право да кърми детето си независимо от възрастта му когато и където пожелае, без разголването й да се отъждествява с форма на ексхибиционизъм. Собствениците на търговския комплекс следва да бъдат осъдени и да платят обезщетение.
Кърменето на обществени места не подлежи на коментар, когато майката се стреми да запази интимността на този акт встрани от чуждите погледи като наметне себе си и бебето с шал. Искът на БХК не следва да бъде удовлетворен.
Кърменето на бебето и детето извън дома е редно да се практикува в уединението на специални помещения, предназначени за хранене и преобличане. Майката основателно е била помолена да преустанови храненето на детето си, щом не желае да завоалира процеса.
Не само тютюнопушенето, но и кърменето на обществена места трябва да бъде забранено.

Бюлетин

Промоции.

Актуални продукти.

Информация и новини.

При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.