Начало Е-Аптека Козметика Грижа за кожата Крака Пудра DR.HANSS ХАНС ПУДРА ЗА КРАКА 75 мл.

ХАНС ПУДРА ЗА КРАКА 75 мл.

Арт. #30017437
Последна цена: 7.80 лв.
Отстъпки!

Продуктът не е наличен.

НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ›
3.8, 13 гласа
Виж всички от DR.HANSS ›Виж всички Пудра за крака ›
ХАНС ПУДРА ЗА КРАКА
 

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:
Създава антисептична среда при наличие на гъбична инфекция на краката и зоната между пръстите. Предпазва от развитието на нова инфекция. Облекчава сърбежа и болката. Създава антибактериална среда и пречи за развитието на бактериални и гъбични култури.
 
НАЧИН НА УПОТРЕБА:
След измиване и пълно изсушаване на краката. Нанесете пудрата върху проблемните зони 2 пъти на ден, възможно е да напудрите чорапите и обувките от вътрешната им страна. След отшумяването на възпалението и изглаждането на кожата, използването на продукта трябва да продължи минимум 2 седмици.
За максимален ефект може да се комбинира с другите два продукта на Dr Hanss - No Myco foot spray  и No  Myco foot gel
 
ВНИМАНИЕ:
Козметичен продукт! Продуктът е само за външна употреба! Да не се допуска достъп до продукта от деца! Продуктът не е подходящ за употреба върху други зони на тялото освен краката! При попадане на продукта в очите, веднага измийте обилно с вода и потърсете лекарска помощ! Продуктът не е подходящ  за употреба при деца под 3 години. Да не се използва върху възпалена или увредена кожа!
 
ПРОИЗВОДИТЕЛ: Медикофарм КиК ООД

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С ХАНС ПУДРА ЗА КРАКА 75 мл.

КОМЕНТАРИ КЪМ ХАНС ПУДРА ЗА КРАКА 75 мл.

ХАНС ПУДРА ЗА КРАКА 75 мл. Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЗаболявания (МКБ)АнатомияЗдравни съветиЛюбопитноАлтернативна медицинаБотаникаЛайфстайлЛеченияМедицински изследванияСпортСнимкиИсторияХранене при...НовиниЗдравни проблемиДиетиСпециалистиПроизводителиКлинични пътекиНормативни актовеЗаведения