0 продукта

е-Аптека

ЦИКАТРИДИНА вагинални овули * 10

ЦИКАТРИДИНА вагинални овули * 10 - изображение
Цена:  21.30 лв.

ЦИКАТРИДИНА вагинални овули * 10

СЪСТАВ:

- натриева сол на хиалуронова киселина 5 мг, маслен екстракт от азиатска центела, маслен екстракт от невен, маслен екстракт от алое вера, етерично масло от чаено дърво, полу-синтетични глицериди, ВНТ.

 

КАК СЕ ПРЕДЛАГА ПРОДУКТА:

ЦИКАТРИДИНА се предлага под формата на овули за вагинална употреба. Опаковката съдържа 10 вагинални овули от 2 гр.

 

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ПРОДУКТА И КАКВО Е ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕТО МУ:

Вагиналните овули ЦИКАТРИДИНА действат благодарение на съдържанието на хиалуроновата киселина - мукополизахарид, който е широко разпространен в тъканите на тялото. Хиалуроновата киселина действа като поддържа структурата и по този начин придава тонус, трофизъм и еластичност на тъканите. Многобройни клинични проучвания са демонстрирали капацитета на хиалуроновата киселина да ускорява и подобрява процеса на реепителизация и регенерация на тъканите.  

 

ПОКАЗАНИЯ:

Адювантно лечение на процесите на регенерация при състояние на атрофия и дистрофия на вагиналната лигавица. Продуктът подпомага заздравяването след раждане, при гинекологична операция, в случай на дистрофия от химиотерапия, йонизиращо лъчение, вагинална сухота, дължаща се също така на недостиг на естрогени.

 

КОГА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗПОЛЗВА ПРОДУКТА:

В случай на индивидуална свръхчувствителност към един от компонентите на продукта.

 

БРЕМЕННОСТ И КЪРМЕНЕ:

Безопасността при употреба на вагиналните овули ЦИКАТРИДИНА по време на бременност и кърмене не е демонстрирана. При такива обстоятелства се препоръчва да се консултирате с Вашия лекар.

 

ВЗАИМОДЕЙСТВИЕ С ДРУГИ ПРОДУКТИ:

Не са известни взаимодействия с други продукти и затова се препоръчва да се консултирате с вашия лекар преди да използвате вагиналните овули, заедно с други медицински изделия или лекарства за вагинална употреба.

 

КАК СЕ ИЗПОЛЗВА?

Отстранете овулата като издърпате двата предварително срязани края на блистера и я поставете дълбоко във вагината. Добра хигиенна практика е да измиете ръцете си преди и след употреба на медицинското изделие.

 

КОГА И КОЛКО ДЪЛГО ДА СЕ ИЗПОЛЗВА?

 Използвайте по една овула вечер или както е предписано. Продължителността на употреба зависи от развитието на симптомите, ако е необходимо вагиналните овули могат да се използват за дълги периоди.

 

НЕЖЕЛАНИ ЕФЕКТИ:

Прилагайте всички продукти локално, особено ако използването е продължително и може да причини сенсибилизация. Ако това се случи, прекратете лечението и се консултирайте с лекар, за да ви назначи подходяща терапия. Ако се появят нежелани ефекти които не са описани в листовката, информирайте вашия лекар.

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас по следните начини:
  • На телефони: 042 605 300, 0893 376 735.
    Понеделник - Петък, от 9.00 до 17.30 часа
  • Като ни пишете на електронната поща (натиснете тук)
Оцени страницата и я сподели с приятели
12345 2.9, 112 Гласа
Сподели в Facebook
Коментирай във Facebook

!. forum.framar.bg

Споделете вашето мнение, задайте въпрос или отворете дискусия за "ЦИКАТРИДИНА вагинални овули * 10" във форума.

?. www.framar.bg:

Коментирайте "ЦИКАТРИДИНА вагинални овули * 10"
--- 33 скрити --- Прочети всички тук

34. www.framar.bg отговаря: (2014-04-16 14:55:44)

Веселка Василева

Здравейте, предписаха ми Цикатридина вагинални овули,след горене на раничка на шийка на матката.След третото слагане,сутринта имаше леко розово зацапване,еднократно.Моля за коментар,благодаря предварително.

Възможно е след такава манипулация да има леко кървене. Това трябва да Ви е споделено от лекуващия лекар.

35. Марти: (2014-06-12 23:48:03)

Предписаха ми тези овули, защото имам раничка след раждането. След поставянето на 5-тата овула получих леко кърваво зацапване и сърбеж. Дали трябва да ги спра, защото са ми предписани да поставя 10 или това е нормално? Също така използвам Гинексид почистваща пяна да не би да дава някаква реакция?

36. www.framar.bg отговаря: (2014-06-14 15:32:26)

Марти

Предписаха ми тези овули, защото имам раничка след раждането. След поставянето на 5-тата овула получих леко кърваво зацапване и сърбеж. Дали трябва да ги спра, защото са ми предписани да поставя 10 или това е нормално? Също така използвам Гинексид почистваща пяна да не би да дава някаква реакция?

Най-добре е да се консултирате отново с Вашия гинеколог.

37. Ники: (2014-07-04 20:18:29)

Здравейте! Изписаха ми Цикатридина след обгаряне на рана на маточната шийка .Полов акт позволен ли е по време на приема на това лекарство? Благодаря ви.

38. www.framar.bg отговаря: (2014-07-05 10:38:11)

Ники

Здравейте! Изписаха ми Цикатридина след обгаряне на рана на маточната шийка .Полов акт позволен ли е по време на приема на това лекарство? Благодаря ви.

Добре е, преди да възстановите половите контакти да зарасне раничката.

Какво мислите за идеята на Министерството на здравеопазването за освобождавене на цените на лекарствата?

Нелепа идея в ущърб на пациента, която ще създаде нови проблеми.
Прекрасна идея, която позволява пазарен механизъм на ценообразуване.
Не виждам въобще какво ще промени това.
Никога не съм знаел, че лекарствата са с регулирани цени.

Бюлетин

Промоции.

Актуални продукти.

Информация и новини.

При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.