0 продукта

е-Аптека

АНГИН - ХИЛ табл. * 50

АНГИН - ХИЛ табл. * 50 - изображение
Цена:  9.00 лв.

АНГИН - ХИЛ табл. * 50

Листовка: Информация за потребителя
Angin-Heel S, tablets
Ангин-Хил S, таблетки
Хомеопатичен лекарствен продукт

Това лекарство се отпуска без лекарско предписание. Въпреки това, за да получите най-добри резултати от лечението, Вие трябва внимателно да спазвате инструкциите за употреба на лекарствения продукт.
Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново.
Ако се нуждаете от допълнителна информация или съвет, попитайте Вашия лекар или фармацевт.
Ако някоя от нежеланите лекарствени реакции стане сериозна или забележите други, неописани в тази листовка нежелани реакции, моля уведомете Вашия лекар или фармацевт.

В тази листовка:

1. Какво представлява Ангин-Хил S и за какво се използва
2. Преди да приемете Ангин-Хил S
3. Как да приемете Ангин-Хил S
4. Възможни нежелани реакции
5. Как да съхранявате Ангин-Хил S
6. Допълнителна информация

1. Какво представлява Ангин-Хил S и за какво се използва
Хомеопатичен лекарствен продукт.
Прилага се при ангина (възпаление на сливиците).

2. Преди да приемете Ангин-Хил S
Не приемайте Ангин-Хил S, ако имате свръхчувствителност към някоя от лекарствените или помощни съставки на продукта. Този лекарствен продукт съдържа лактоза. Ако имате непоносимост към някои захари се консултирайте с лекар, преди приемането на този лекарствен продукт

Употреба на други лекарства - не са известни лекарствени взаимодействия.

Употреба на Ангин-Хил S с храни и напитки - няма несъвместимости.

Бременност и кърмене - посъветвайте се с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на което и да е лекарство.

Шофиране и работа с машини - Ангин-Хил S не повлиява концентрацията и няма неблагоприятен ефект върху шофирането и работата с машини.

3. Как да приемете Ангин-Хил S
Ако не сте сигурни в нещо, попитайте Вашия лекар или фармацевт. При възрастни и деца над 6 год. възраст, обикновено 3 пъти по 1 таблетка дневно, а при остри оплаквания - първоначално по 1 таблетка на всеки 15 мин. (за период от 2 часа). Таблетките не се гълтат, а се държат в устата до разтварянето им. Поглъщането на таблетката не води до никакви вредни последствия!

Употреба при деца

  • при деца от 3 до 6 год. възраст - 3 пъти по 1 таблетка дневно, а при остри оплаквания - първоначално по 1 таблетка на всеки 15 мин. (за период от 2 часа).
  • При деца до 3 год. възраст дозировката и схемата на лечение да се назначи от лекар.

Ако сте приели повече от обичайната доза - Ангин-Хил S няма доза на предозиране.

Ако сте пропуснали да приемете Ангин-Хил S - Не вземайте двойна доза, за да компенсирате пропуснатия прием, а продължете по указаната схема.

Ако сте спрели употребата на Ангин-Хил S

Ако имате някакви допълнителни въпроси, свързани с употребата на този продукт, моля попитайте Вашия лекар или фармацевт.

Ако симптомите продължат или състоянието се влоши да се направи консултация с лекар.

4.  Възможни нежелани реакции
В някои случаи може да се увеличи слюноотделянето и в такъв случай употребата на продукта да се прекрати. Макар и рядко са възможни прояви на свръхчувствителност.

5. Как да съхранявате Ангин-Хил S
Без специални условия на съхранение.
Продуктът да се съхранява на място далече от погледа и досега на деца!

Срок на годност - 5 години.
Да не се използва след изтичането на срока на годност, отбелязан върху опаковката!
Лекарствата не трябва да се изхвърлят в канализацията или в контейнера за домашни отпадъци. Попитайте Вашия фармацевт как да унищожите ненужните Ви лекарства. Тези мерки ще спомогнат за опазване на околната среда.

6. Допълнителна информация
Какво съдържа Ангин-Хил S:
1 таблетка съдържа:
Активни вещества:

Apis mellifica D4 30 mg
Arnica montana D4 30 mg
Atropa belladonna D4 60 mg
Hepar sulfuris D6 60 mg
Phytolacca americana D4 30 mg
Hydrargyrum bicyanatum D8

30 mg

Помощни вещества: лактоза монохидрат, магнезиев стеарат.

Как изглежда и какво съдържа опаковката: РР опаковка за таблетки с по 50 таблетки, поставена в картонена кутия.

Притежател на разрешението за употреба и производител:
Biologische Heilmittel Heel GmbH, Германия.

Дата на последно одобрение на листовката: 07.2012.

Изображение 2 към продукта АНГИН - ХИЛ табл. * 50
За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас по следните начини:
  • На телефони: 042 605 300, 0893 376 735.
    Понеделник - Петък, от 9.00 до 17.30 часа
  • Като ни пишете на електронната поща (натиснете тук)
Оцени страницата и я сподели с приятели
12345 3.1, 64 Гласа
Сподели в Facebook
Коментирай във Facebook

!. forum.framar.bg

По темата във форума. Включете се в дискусията сега!

1. ddcommerce:

От личния си опит с дъщеря ми и със сина ми реших да Ви споделя опита си за бързото и евтино лечение на възпаления на горните дихателни пътища. Пробвал съм три варианта за лечение:- С антибиотик - Биопарокс (BIOPAROX), този антибиотик е локален и влияе т...

2. FramarModEli:

Със сигурност беше полезен -> -> Аз рядко имам оплаквания от хрема, болки в гърлото и други подобни, и дано винаги да е така -> -> . Има доста лекарства в аптечната мрежа за подобни проблеми. Лично аз тази зима приемам Инфлуцид , също го давам и на дете...

3. bubulina:

Аз съм доволна отХексоралетен -> ->...

4. eli:

Да чаят, наистина е много ефикасен. Аз като усетя, че започва да ме боли правя си едно топло чайче с мед, вземам си някакви смучещи бонбони и за 2 дни нищо ми няма....

5. georgi_78:

Аз пък го лекувам с лукчета -> ->...

6. southern_sun:

Аз пък го лекувам с лукчета -> -> Е не винаги става с лукчета.Когато възпалението е стабилно... тогава вече има нужда от лекарства....

7. totka_lukanova:

Аз използвам Тантум верде шпрей , много е добър, още като усетя, че ме наболява и веднага си впръскавам 2-3 пъти и до два дни ми минава....

8. southern_sun:

Най-ефикасното си остава инхалации със солена вода или още по-добрия вариант - ходенето на море всяка година -> ->...

9. totka_lukanova:

Закалителните процедури са наистина доста ефективни, ако се правят на децата, включително и ходенето на моренце -> ->...

10. southern_sun:

ах морето, ах морето -> ->...

11. bubulina:

Трябва да се внимава с тези настинки и да се вземат мерки за лечение още в началния стадий. Иначе после,като тръгне надолу към бронхите и антибиотика не ти мърда....

12. georgi_78:

И аз, така не си обърнах внимание веднъж на една кашлица. Вместо да се лекувам оървоначално със някакъв сироп, аз накрая сиропи, антибиотици и куп други лекарства за 100 лв. -> ->...

13. Margo:

Една позната от леко накашляне влезе в болница с пневмония. Две седмици кашя, кашля и като вдигна температура се оказа, че трябва да влезне в болница.Така, че усетя ли, че нещо не е наред веднага тичам до аптеката....

14. Murcielago:

Аз пък съм доволен от Умкалор. Много е ефикасен при възпалено гърло, за няколко дни се оправям без да ми се налага да пия антибиотици, да не говорим колко странични ефекти имат антибиотиците и колко са вредни за бъбреците и черния дроб. Докато Умкалора е ...

?. www.framar.bg:

Коментирайте "АНГИН - ХИЛ табл. * 50"
--- 28 скрити --- Прочети всички тук

29. www.framar.bg отговаря: (2014-05-18 11:22:00)

Боряна

Здравейте, бих искала да попитам мога ли да приемам ангин хил в комбинация с пропранолол и тирозол, тъй като съм с ангина, а в момента лекувам хипертиреоидизъм на щитовидната жлеза?

Да, би могло!

30. Marka: (2014-05-30 18:24:56)

Здравейте! Искам да попитам ако през тези два часа от ударния прием се пие вода или кафе проблем ли е? И може ли да се употребява алкохол, докато трае приемът на Ангин Хил?

31. www.framar.bg отговаря: (2014-06-01 13:43:56)

Marka

Здравейте! Искам да попитам ако през тези два часа от ударния прием се пие вода или кафе проблем ли е? И може ли да се употребява алкохол, докато трае приемът на Ангин Хил?

Не е посочено противопоказание за прием на алкохол или кафе. Имайте предвид, че Ангин-хил е хомеопатичен продукт и е добре да спазвате указанията за прием на хомеопатични лекарства.

32. skvela: (2014-09-25 07:02:18)

Мога ли да приемам ангинхийл при така наречените "тапи"на гърлото.Дали ще изчисти налепите,щом не се каса за типична ангина?Благодаря предварително.

33. www.framar.bg отговаря: (2014-09-25 11:27:30)

skvela

Мога ли да приемам ангинхийл при така наречените "тапи"на гърлото.Дали ще изчисти налепите,щом не се каса за типична ангина?Благодаря предварително.

Консултирайте се с лекар хомеопат!

Кърменето на обществени места – естествено, допустимо или неприемливо?

Майката има право да кърми детето си независимо от възрастта му когато и където пожелае, без разголването й да се отъждествява с форма на ексхибиционизъм. Собствениците на търговския комплекс следва да бъдат осъдени и да платят обезщетение.
Кърменето на обществени места не подлежи на коментар, когато майката се стреми да запази интимността на този акт встрани от чуждите погледи като наметне себе си и бебето с шал. Искът на БХК не следва да бъде удовлетворен.
Кърменето на бебето и детето извън дома е редно да се практикува в уединението на специални помещения, предназначени за хранене и преобличане. Майката основателно е била помолена да преустанови храненето на детето си, щом не желае да завоалира процеса.
Не само тютюнопушенето, но и кърменето на обществена места трябва да бъде забранено.

Бюлетин

Промоции.

Актуални продукти.

Информация и новини.

При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.