Начало Е-Аптека Хранителни добавки Имунитет Възрастни HIMALAYA DRUG ГЕРИФОРТЕ табл. * 40

ГЕРИФОРТЕ табл. * 40

Арт. #30000103

 ГЕРИФОРТЕ табл. * 40

Предназначение:

Действа общоукрепващо на организма, подмладява тялото и духа. Подкрепя функциите на всички системи и органи на тялото. Предоставя много минерали и витамини в натурален вид, спомага за забавяне на дегенеративните промени и стимулиране регенерацията на клетките, която по принцип намалява с възрастта, допринася за забавяне на физиологичните промени, които настъпват в организма с напредването на годините, подпомага използването на хормоните, повишавайки количеството в тъканите на свободни хормони, без да влияе на общото хормонално ниво. Това е един от начините, с помощта на които ГЕРИФОРТЕ повлиява климактеричните оплаквания и при мъжете, и при жените, спомага за подобряване на сърдечната дейност и на кръвната циркулация и съдейства за намаляване на повишените нива на серумния холестерол и на триглицеридите. По този начин ГЕРИФОРТЕ намалява риска за развитие на атеросклероза, повлиява благоприятно апетита, храносмилането и усвояването на хранителните субстанции, като едновременно с това подкрепя обмяната на мазнини и въглехидрати, спомага за възстановяване на намалените сексуални функции, повишава мускулния тонус и забавя старческите промени на кожата и лигавиците, стимулирайки клетъчната регенерация, повлиява благоприятно върху психическото състояние, като спомага за намаляване на чувството за тревожност и напрегнатост и укрепване на съня, подкрепя възстановяването на организма след тежко заболяване или след претърпяна операция, подкрепя заздравяването на костта при костни фрактури, съдейства за увеличаване на физическия капацитет и умствената работоспособност, спомага за подобряване на имунната защита на организма, допринася за отстраняване на болките в различни части на тялото, зачестяващи с напредване на възрастта.

Състав:

  • Chyavanprash concentrate - 100 mg;
  • Capparis spinosa - 13,8 mg;
  • Solanum nigrum - 6,4 mg;
  • Cichorium intybus - 3,8 mg;
  • Cassia occidentalis - 3,2 mg;
  • Terminalia arjuna - 6,4 mg;
  • Achillea millefolium - 3,2 mg;
  • Tamarix gallica - 3,2 mg;
  • Berberis aristata - 10 mg;
  • Adhatoda vasica - 10 mg.

Дозировка

Първоначално приемайте по 2 таблетки два пъти дневно, след което се взема поддържаща доза: по 1 таблетка два или три пъти дневно.

Противопоказания: Не са известни.

Странични ефекти: Няма.

Съхранение: На хладно и сухо място, без пряка слънчева светлина.

Опаковка: 40 таблетки.

Производител: The Himalaya Drug Company, Индия.

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С ГЕРИФОРТЕ табл. * 40

КОМЕНТАРИ КЪМ ГЕРИФОРТЕ табл. * 40

ГЕРИФОРТЕ табл. * 40 Е СВЪРЗАН КЪМ

КатегорияМаркаЗаболявания (МКБ)АнатомияБотаникаЗдравни съветиЛеченияСпортНовиниКлинични пътекиСпециалистиДиетиНормативни актовеЛюбопитноСоциални грижиОрганизацииЗаведенияИсторияХранене при...ФизиологияСнимкиАлтернативна медицинаЛайфстайлИнтервютаПроизводителиОткрития