0 продукта

е-Аптека

МАСТОФИТ табл. * 120 ТОШКОВ

МАСТОФИТ табл. * 120  ТОШКОВ - изображение
Цена:  12.00 лв.

 МАСТОФИТ

 

 

Как действа?

Мастофит е билков продукт за облекчаване на мастопатия и бучки в гърдите. Редуцира кистозните и мастопатични образувания, предотвратява възпаленията и премахва болката, напрежението и тежестта в гърдите.

Препоръчителна дневна доза:

По 2 таблетки три пъти дневно, след хранене.

Внимание:

  • Да не се превишава дневната доза
  • Продуктът не може да замести разнообразното хранене

Как и колко може да се приема?

Мастофит се приема от 3 до 6 таблетки дневно след хранене, а поддържащата доза препоръчана от Д-р Тошков е от 2 до 4 таблетки дневно. Благоприятното действие на Мастофит върху млечните жлези се проявява след 3-та седмица на приема. За постигане на траен резултат е необходимо продължителното му приемане (поне 6-12 месеца).

Състав                             1 таблетка в mg             
Дневна доза в mg
Инулин 175 1050
Овчарска торбичка 46 276
Гръмотрън 45 270
Котешка стъпка 39 234
Невен 39 234
Полски хвощ 39 234
Бял равнец 39 234
Ехинацея 39 234
Алое 39 234

Има ли нежелателни и странични ефекти?

Мастофит няма нежелателни и странични ефекти. Въпреки това, не се препоръчва приемането му при бременност и кърмене, заради физиологичните промени в женския организъм през този период. Продуктът се предлага на пазара от 8 години и поносимостта към него е доказано положителна. Предозиране на Мастофит не може да се получи. Мастофит не може да ви навреди, защото е истински натурален продукт, полезен за вашето здраве. Към него не се създава зависимост и не се наблюдават токсични и алергични реакции.

Възможно ли е комбинирането с други лекарствени средства или билки?

Мастофит може да се комбинира със всички назначени лекарства от вашия лекуващ лекар, както и с други билкови продукти, които приемате. Особено подходяща е комбинацията с таблетките "Бял Равнец" и "Цистофемин".

Условия на съхранение:

  • На сухо и защитено от пряка слънчева светлина място
  • Да се съхранява на места недостъпни за деца

Производител: България

За повече информация, поръчки и въпроси можете да се свържете с нас по следните начини:
  • На телефони: 042 605 300, 0893 376 735.
    Понеделник - Петък, от 9.00 до 17.30 часа
  • Като ни пишете на електронната поща (натиснете тук)
Оцени страницата и я сподели с приятели
12345 2.9, 30 Гласа
Сподели в Facebook
Коментирай във Facebook

!. forum.framar.bg

Споделете вашето мнение, задайте въпрос или отворете дискусия за "МАСТОФИТ табл. * 120 ТОШКОВ" във форума.

?. www.framar.bg:

Коментирайте "МАСТОФИТ табл. * 120 ТОШКОВ"

1. Tedy: (2010-01-18 12:11:20)

Някои ползвал ли е този продукт

2. natali: (2010-08-02 10:50:25)

piya-mastofit4meseca-nesamdovolna.

3. Мира: (2011-01-04 19:25:40)

Останах мнго доволна след първата опаковка. Почуствах сериозно облекчение. После прекъснах за около месец, а от втората опаковка не усещам никакъв ефект /остават ми само няколко таблетки/. Дали качеството и състава на билките се контролира както си му е реда? И дали може да се получи някакво привикване, така че таблетките да спрат да действат?

4. echka14: (2014-09-26 00:21:49)

Ползвала съм таблетките и като цяло съм доволна.Мастопатията и кистите са заболявания които рецидивират и е необходими продължителна поддържаща терапия.с прием на таблетките 1-2 месеца няма да се постигне никакъв резултат.

Кърменето на обществени места – естествено, допустимо или неприемливо?

Майката има право да кърми детето си независимо от възрастта му когато и където пожелае, без разголването й да се отъждествява с форма на ексхибиционизъм. Собствениците на търговския комплекс следва да бъдат осъдени и да платят обезщетение.
Кърменето на обществени места не подлежи на коментар, когато майката се стреми да запази интимността на този акт встрани от чуждите погледи като наметне себе си и бебето с шал. Искът на БХК не следва да бъде удовлетворен.
Кърменето на бебето и детето извън дома е редно да се практикува в уединението на специални помещения, предназначени за хранене и преобличане. Майката основателно е била помолена да преустанови храненето на детето си, щом не желае да завоалира процеса.
Не само тютюнопушенето, но и кърменето на обществена места трябва да бъде забранено.

Бюлетин

Промоции.

Актуални продукти.

Информация и новини.

При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.