Лекарства за лечение на заболявания на пикочно-полова система

193 продукта
Сортирай:
Пол: Мъж
На страница по:

 

Към лекарствата за лечение на заболявания на пикочно-половата система се включват:

- Лекарства за лечение на бъбречни заболявания: използват се за лечение и профилактика на нефролитиаза (бъбречно-каменна болест), включително и бъбречна колика, възпалителни заболявания на бъбреците, отоци с различен произход, нефротичен синдром и други.

- Лекарства за лечение на заболявания на пикочния мехур: използват се за облекчаване на симптомите при свръхактивен пикочен мехур, инконтиненция на урина (незадържане на урина), цистит и други.

- Лекарствата за лечение на заболявания на простатната жлеза: назначават се за облекчаване симптомите при доброкачествена хиперплазия на простата (затруднено и болезнено уриниране, чести позиви, непълно изпразване на пикочния мехур).

- Лекарства за лечение на инфекции на бъбреците и пикочните пътища: тъй като обикновено се касае за бактериални инфекции, най-често се използват различни видове антибиотици в зависимост от етиологичния причинител на инфекцията.

Лекарствата за лечение на заболявания на пикочно-половата система се прилагат през устата или инжекционно в зависимост от тежестта на конкретното заболяване и общото състояние на пациента.

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook