ТЕРСНАБ ТЪРГОВИЩЕ ООД

0 продукта
Сортирай:

Няма намерени продукти отговарящи на Вашето търсене!

ХалваТЕРСНАБ ТЪРГОВИЩЕ ООД е един от малкото производители на халви в България, който съществува на пазара повече от 20 години. Фирмата предлага различни видове халви, тахани и локуми, произведени по автентични български рецепти. Също така има диетична серия от локум без захар и халва за хората, които имат непоносимост към захар. Портфолиото включва също белени слънчогледови ядки, пелети и брикети от слънчогледова люспа.
Фирмата стартира през 1991 година под името ЕТ "Клинч - Николай Николов", която се занимава с търговия на зърнени култури. Тахан халва започва да Слънчоглед, беленсе произвежда през 1996 година. По това време започва и дейността по обработване на български слънчоглед - сортиране, белене, печене и мелене. Една година по-късно започват да се произвеждат бели халви, а няколко години по-късно на пазара излиза и диетичната серия с халви. През 1999 година Николай Николов придобива “Терснаб-Търговище” ЕООД. След няколко години фирмите се обединяват и остава само “Терснаб-Търговище” ЕООД. През 2015 година компанията разширява производството си и пуска на пазара локум, който е без изкуствени подсладители, оцветители и консерванти.
ЛокумЦехът на компанията е разположен в промишлената зона на град Търговище, където се намират и складовите площи. Оборудването и инфраструктурата се обновяват, поддържат и модернизират непрестанно.
Дистрибуторската мрежа е добре развита. Продукцията се реализира в складове на дребно и едро, магазинна мрежа и като суровина за различни предприятия от хранително-вкусовата промишленост.
Целта на фирмата е да задоволи желанията и изискванията на клиентите, като им предлага здравословна храна по стари български рецепти.

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook