АЛФА ИНВЕСТ ПЛЮС ООД

0 продукта
Сортирай:

Няма намерени продукти отговарящи на Вашето търсене!

Билка АлфаАлфа Инвест Плюс ООД е специализирана фирма в подготовка и рязане на ароматни растения, билки и подправки за водещи фирми на европейския и българския пазар, които произвеждат сухи и течни екстракти, хранителни добавки, етерични масла, козметика и подправки. Фирмата произвежда билкови чайове - 14 вида. Успешно преработва и пакетира, подправки, билки и гъби за билкови аптеки, производители на билкови продукти и фармацевтичната промишленост.
Алфа Инвест Плюс ООД притежава модернизирана производствена база в областта на пресяването, рязането и пакетирането на подправки, билки и гъби Билки Алфаи отговаря на европейски изисквания и норми, както по производствен капацитет, така и по качество.
Във фирмата е въведена системата за HACCP за безопасност и качество. От съществено значение е високото качество на продуктите и то се потвърждава от независими сертифицирани лаборатории в България.
Фабриката разполага с голям ресурс и изготвя филтърен чай, пресяване, рязане, сушене , обезпрашаване и балиране на подправки и билки.
Фирмата наследява 25 годишна традиция в събирането, преработката и отглеждането на лечебни растения, подправки и гъби.
Фабриката се намира в Самоков, в зона без въгледобивни предприятия и тежка промишленост. Районът е с 950 метра надморска височина и е слабо развито земеделието, но е изключително благоприятен за дейността на фирмата.
Около 70 % от продуктите на фирмата са диворастящи, а останалите са култивирани. Целият процес на производство се ръководи и следи от специалисти.

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook