Хранителни добавки при диария

30 продукта
Сортирай:
На страница по:

 

Диарията е сериозен проблем, който се изразява в често изхождане на редки или течни изпражнения. Тя може да бъде остра и хронична, и обикновено е симптом на стомашно разстройство, което може да е причинено от различни фактори. Най-често това са: бактерии и вируси, стрес, употреба на различни лекарства, най-често антибиотици.

Тъй като диарията е защитна проява на самоочистване, ако бъде спряна изкуствено, в червата се задържат болестотворни причинители и техните токсини. По този начин се забавя процесът на оздравяване и възстановяване от конкретното заболяване.

Затова е най-добре диарията да бъде овладяна по естествен път, без да се блокира физиологичното очистване и възстановяването от болестотворни микроорганизми и токсини.

Това е възможно само чрез употреба на клинично доказани съставки с антидиариен ефект (пробиотични дрожди, лактобацили, пребиотици и микроелементи). Те неутрализират токсините, спират загубата на вода и електролити, възстановяват увредената от патогени чревната стена и баланса на микрофлората.

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook