Репеленти срещу мравки, хлебарки и пълзящи насекоми

34 продукта
Сортирай:
На страница по:

 

Тук ще откриете различни видове репеленти срещу мравки, хлебарки и пълзящи насекоми. Те ще ви предпазят от вредителите.

Хлебарките и много други пълзящи насекоми пренасят различни болести и зарази, които са опасни за човешкото здраве, затова още при първа поява на вредителите, трябва да използвате репеленти. Те се предлагат под формат на ленти, спрейове, капсули, пудра.

Най-добре е да поставяте лентите на места, където насекомите се развъждат, където преминават или където се крият. Това най-често са канали, дупки, пукнатини, тъмни и влажни места, зад шкафовете и т.н. Спрейовете могат да се използват, за да напръскате стени, прозорци, тавани и по ъглите. Подходящи са като за дома, така и за търговски обекти и заведения за хранене. Някои от тях позволяват и приложение на открито – паркове, градинки, дворове и обществени места.

Репелентите срещу мравки, хлебарки и пълзящи насекоми, които са под формата на капсули, съдържат примамка. Те са със забавено действие и така насекомите пренасят отровата до яйцата и ларвите. След няколко часа продуктът унищожава цялата колония.

Репелентите под формата на пудра са подходящи за местата, на които насекомите се крият най-често – зад уреди и мебели, по пукнатините и други. Когато преминават от там, те се заразяват с отровата и умират.

Независимо какъв репелент срещу мравки, хлебарки и пълзящи насекоми изберете, е необходимо стриктно да спазвате инструкциите за употреба. Така ще си гарантирате максимална ефективност и безопасност за вашето здраве.

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook