Продукти за слънчева защита

600 продукта
Сортирай:
На страница по:

 Продуктите за слънчева защита предпазват кожата преди, по време и след излагането на слънце. Тук ще откриете соларна козметика, която спомага за постигането на равномерен тен. Тя съдържат бронзиращи агенти и се нанася преди да се изложите на слънце. Предлага се под формата на лосиони, олиа, спрейове. Те се нанасят лесно, а натуралните масла в тях остават кожата гладка и мека.

Продуктите, предпазващи от слънце, също се нанасят предварително. Те имат за цел да защитят кожата от вредните UV лъчи. Ще ги откриете под формата на: кремове, лосиони, млека, олиа, пудри за лице, спрейове и стикове. Те имат различен защитен фактор, подходящи са за чувствителна кожа, а някои са специално създадени за деца.

След излагането на слънце е добре да помогнете на кожата да се възстанови с помощта на продуктите за след слънце. Те предотвратяват зачервяванията, премахват неприятното усещане за опъване, сърбежа и лющенето на кожата. Имат силно хидратиращо действие. При нас ще откриете лосиони и млека, които имат приятен охлаждащ ефект и започват да действат веднага след нанасяне.

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook