Продукти за домашна хигиена

360 продукта
Сортирай:
На страница по:

 

За бъде домът ви винаги свеж и чист и безопасен, използвайте продукти за домашна хигиена.

В тази категория ще намерите: кърпи и гъби за почистване, домакински ръкавици, влагоабсорабатори, ароматизатори, уреди за отблъскване на вредители, капани и много други полезни продукти за дома.

За бързо, лесно и безопасно почистване на дома изберете домакински ръкавици. Те защитават кожата от препаратите, които използвате. Подходящи са и за миене на съдове.

Ако не искате да използвате препарати, изберете еко гъба с биосапун или бамбукова кърпа. И двете почистват дори засъхнала храна и мазнина. Освен за съдове, можете да ги използвате за почистване на готварските уреди, прозорци, дори автомобилни джанти. Тук ще откриете и микрофибърни кърпи, които могат да се използват сухи – за бърсане на прах, или влажни – за почистване на замърсявания.

Ако искате дома ви винаги да ухае на чисто и хубаво, използвайте ароматизатори за различните помещения. Те могат да са ароматни пръчици, под формата на гел или спрей. Ароматизаторите пречистват въздуха и премахват неприятните миризми. Някои от ароматите са напълно естествени, получени от етерични масла. Предлагаме дори ароматизатори за гардероб, за да могат дрехите ви винаги да ухаят прекрасно и да ги предпазните от молци и други вредители.

Освен да ухае приятно, въздухът вкъщи трябва да не е прекалено влажен, защото това може да доведе до развитието на мухъл, или алергии и заболявания при хората. Влагоабсорбаторите под формата на кристали или таблетки абсорбират излишната влага и ви помагат отново да дишате свободно.

Предлагаме апарати и уреди за отблъсване на вредители, които не ги убиват, а само ги прогонват с помощта на ултразвуков сигнал. За борба с насекоми и гризачи можете да използвате и капани – механични или такива с лепило. Те ще ви помогнат да защитите дома си от вредители, които разнасят болести и зарази. Капаните не са опасни за човешкото здраве.

Разгледайте разнообразието от продукти за домашна хигиена, които предлагаме, и изберете вашите!

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook