Ортопедични продукти за коляно

143 продукта
Сортирай:
На страница по:

 

Тук ще откриете голямо разнообразие от ортопедични продукти за коляно на утвърдени производители.

В тази категория ще отриете наколенки, ортези за коляно, различни шини и фиксатори. Те се използват най-често при различни травми, ставни заболявания, след операции, както и за предпазване на коляното от претоварване при спорт.

Тук ще намерите:

- Наколенки – поддържат коляното и стабилизират движенията. Неопреновите наколенки не спарват кожата, осигуряват вентилация, стимулират кръвообращението. Могат да се използват след травми или за профилактика при спорт и физическа дейност. Наколенките с поддържане на колянното капаче са подходящи при възпаление на сухожилията на коляното. Могат да се използват при проблеми с подвижността му.

- Ортези за обездвижване на колянната става – използват се след травми или операция; фиксират фрактури. Могат да се регулират. Предлагаме и ортези тип наколенка с метални шини; с регулиращ механизъм; с допълнителни опори и др.

- Биомагнитни стабилизатори и магнитни наколенки – подобряват циркулацията на кръвта, облекчават болката, стабилизират движенията. Може да се използва при различни заболявания на колянната става, като гонартроза, или при хронични болки в ставите. Предлагат се в различни размери.

- Превръзка с торба за лед – използва се за студена терапия за лечение на отоци, ожулвания, оток на коляното. Лентата с торбата за лед може да се регулира, което осигурява по-голям комфорт при носене.

- Шини за коляно – те служат за фиксиране на колянната става. Те имат фиксиращи ленти и алуминиеви вложки, което допълнително поддържа ставата, без да я натоварва. Предлагат се в различни размери.

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook