Ортопедични продукти за глезен

87 продукта
Сортирай:
На страница по:

 

Имате нужда от ортопедични продукти за глезен? Тук ще откриете различни видове наглезенки, стабилизатори и ортези за глезен, включително и детски.

Едни от тях са изцяло неопренови или текстилни, а други имат и допълнителни стабилизиращи шини. Подходящи са след навяхвания, изкълчвания, отоци, травми или като защитно средство при спортисти.

Наглезенките държат глезена стегнат, благодарение на материята от която са направени или страничните гъвкави шини.

Предлагаме различни неопренови памучно-хавлиени ортези за глезен. Те дават по-малка стабилизация, но са по-удобни за носене. Подкрепят глезена, намаляват болката и отока, подобрява кръвообръщението. Дишащи са и не позволяват запарване.

Наглезенките с шини могат да се използват по време на физиотерапия, при нестабилност сухожилията на глезена, тендинит, дори и като част от лечението на артрит. Често се използват от спортисти при травми на глезена.

В раздела ще откриете и различни ортези, шини, протектори и стабилизатори за стъпало, които се използват по време на рехабилитация, при артрит и артроза на глезена и стъпалото, след травми или операция. Те се използват за обездвижване на глезена след изкълчване, навяхване, усукване и разтежение. Изработени са от висококачествени материали и са много устойчиви.

Имаме още: памучни, плетени, турмалинови наглезенки и ортези за ахилесово сухожилие.

Тук ще откриете и конопена гривна или чорап против болка, вдъхновени от народната медицина. Допирът им до кожата има биохимично, енергийно и информационно въздействие, което има противовъзпалителен ефект.

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook