Лична грижа за лице и тяло

314 продукта
Сортирай:
На страница по:

 

Тук ще откриете различни уреди за лична грижа за лице и тяло.

За да имате здрава, гладка и сияйна кожа, можете да използвате дермаролер. Той работи на принципа на микро убожданията, направени с микро игри. Те стимулират производството на колаген и позволяват на козметичните продукти да проникват дълбоко в кожата. Дермаролерът се бори с целулит, стрии, белези и фини бръчки. Има няколко сменящи се ролери, подходящи за очите, лицето и тялото.

Ако искате да се преборите с акнето, прекалената маска секреция на кожата или други подобни състояния, можете да използвате дарсонвал. Този електрически уред работи с импулсен, високочестотен ток, който почиства и свива порите, предпазва кожата от инфекции и подпомага лечението на различни кожни заболявания.

За да поддържате тялото си здраво и отпочинало, можете да използвате различни видове масажори. При нас ще откриете масажори за глава, лице и тяло. Те подобряват еластичността на кожата, фините линии и кръвообръщението. Можете да изберете антицелулитен масажор, който се бори с мастните натрупвания или масажираща постелка за релакс на цялото тяло.

Предлагаме и електрически уреди за маникюр и педикюр, с които ще се погрижите за ръцете и краката си, дори в домашни условия. Уредът за педикюр ще ви отърве от загрубявала кожа и ще направи стъпалата ви отново меки и гладки.
За тази цел можете да използвате и електрически пили. Комплектите за маникюр пък предлагат цялостна грижа за ноктите а ръцете и краката.

Тук ще откриете и тримети и машинки за подстригване, с които деликатно да премахнете нежеланото окосмяване.

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook