Лекарства при чернодробни проблеми

8 продукта
Сортирай:
На страница по:

 

При проблеми с черния дроб могат да се появят оплаквания като липса на апетит и чувство за тежест в дясното подребрие. Това най-често се дължи на хранителни или токсични увреждания – злоупотреба с алкохол, медикаменти или вирусни инфекции.

Тук ще откриете лекарства при чернодробни проблеми без рецепта. Те подпомагат синтеза на белтъци и фосфолипиди в увредените чернодробни клетки. Имат антиоксиддантно действие, което освобождава черния дроб от натрупваните в него токсини.

Лекарствата се предлагат под формата на таблетки и капсули, някои от тях съдържат екстракт от соеви зърна или бял трън, които помагат за възстановяването на увредените чернодробни клетки.

Лекарствата се използват за симптоматично лечение и хронични токсични чернодробни увреждания. Могат да се прилагат и за поддържащо лечение на пациенти с хронични възпалителни заболявания на черния дроб.

Ако търсите природен начин да се справите с тези проблеми, можете да изберете хомеопатични лекарства, които са под формата на капки.

Те са силно разредени субстанции на неорганични соли, минерали, растения, отрови и други, които носят специфичното действие на веществото, от което са получени. Хомеопатичните лекарства за чернодробни проблеми мобилизират самооздравителните сили на организма.

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook