Лекарства за хрема при деца

22 продукта
Сортирай:
На страница по:

 

Когато се появи хрема при децата, те се нуждаят от специално създадени за тях лекарства. Тук ще откриете лекарства без рецепта като спрейове, гелове и капки за нос, както и такива под формата на сашета, таблетки и сиропи.

Спрейовете, геловете и капките се използват за локално облекчаване на симптомите на хрема и запушен нос, свързани с настинка или ринит. Те овлажняват лигавицата, намаляват секрета и позволяват по-лесното дишане през носа.

Лекарства под формата на гел, осигуряват още по-добро овлажняване на назалната лигавица, без проникване в назалните кухини и гърлото или изтичане.

Сашетата за деца най-често съдържат парацетамол в комбинация с антихистамин и деконгестант, които имат за цел да свалят температурата, да спрат хремата, да отпушат носа и намалят болките при простуда и грип. Те се разтварят в топла вода и са с приятен аромат и вкус. Активните съставки намаляват секрецията от носа, успокояват лигавицата и улесняват дишането при простудни заболявания.

Тук може да намерите още сиропи и таблетки за лечение на остри и хронични възпаления на носа и дихателния тракт. Те могат да са част от цялостното лечение на детето. Спомагат да намаляването и освобождаването на натрупания секрет.

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook