Лекарства за стави и мускули

46 продукта
Сортирай:
На страница по:

 

Правилната грижа за ставите и мускулите гарантира свобода на движението без болка. Тук ще откриете лекарства без рецепта под форма на гелове, кремове, таблетки, капсули и сашета, които помагат при проблеми с опорно-двигателния апарат.

Кремовете и геловете за мускули и стави облекчават болката, имат отпускащо и антиревматично действие. Намаляват появилия се оток, в следствие на: травма, навяхване или заболявания като артрит, ревматизъм, както и тендовагинит.

При нас ще намерите различни продукти с магнезий срещу крампи и мускулни схващания. Магнезият е изключително важен минерал за поддържане нормално функциониране на мускулите, сърцето и нервната система.

Те се предлагат под формата таблетки, капсули или сашета и се използват срещу магнезиев дефицит, който може да е причина за мускулните крампи (схващания). Някои от лекарствата са подходящи и за бременни.

При нас ще откриете и хомеопатични лекарства – соли, под формата на таблетки и мазила, които стимулират оздравителните сили на организма.

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook