Лекарства за настинка при деца

28 продукта
Сортирай:
На страница по:

 

Лекарствата за настинка при деца без рецепта се борят с основните симптоми като хрема, кашлица, повишена температура, болки в гърлото и главоболие.

Те са специално създадени за нуждите на най-малките. Предлагат се под формата на сиропи, спрейове, сашета, капсули. таблетки и други. Лекарствата за настинка при деца са с намалена концентрация, в сравнение с тези за възрастни.

За да се справите със сухата кашлицата и гърлобола, можете да разчитане на пастили за смучете и спрейове за гърло. Те имат антисептичен ефект и облекчават дискомфорта в устната кухина.

При висока температура, предлагаме сиропи, таблетки, капсули и сашетата. Тези лекарства съдържат съставки като ибупрофен и парацетамол, които понижават високата температура и облекчават болката.

Някои от продуктите за настинка при деца са комбинирани и съдържат съставки допълнителни съставки като фенилефрин, псевдоефедрин и витамин С.

Така, освен че имат температуропонижаващо действие, намаляват секрецията от носа и облекчават затрудненото дишане.

В този раздел ще откриете и хомеопатични лекарства при настинка. Дозата и приемът им трябва да бъде съобразен с възрастта на детето.

Те работят с натрупване и затова могат да се приемат профилактично за защита от настинка. Хомеопатичните лекарства залисват защитните и оздравителните функции на организма.

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook