Лекарства при запушен нос

55 продукта
Сортирай:
На страница по:

 

Тук ще откриете лекарства без рецепта при запушен нос както за възрастни, така и за деца. Те са най-често на спрейове, капки и гелове за нос или като комбинирани продукти за настинка и грип под формата на сашета и таблетки.

Използват се за облекчаване на симптомите на хрема и запушен нос от различен произход, като позволяват по-лесното отделяне на секрета, улесняват дишането през носа и успокояват лигавицата.

Лекарствата за възрастни са с по-голяма концентрация на активните съставки, а за децата са в подходяща за тях доза и форма за по-лесно прилагане.

Спрейовете за нос, геловете и капките се използват за облекчаване на симптоми, свързани с възпаление на носа и синусите. Те свиват кръвоносните съдове, намаляват отока и зачервяването, като така улесняват дишането и намаляват хремата.

В някои от тях се съдържат съставки като декспанетнол, който способства за зарастване на наранената лигавица и я предпазва.

Предлагаме и сашета с приятен плодов аромат и вкус за възрастни и деца, които се разтварят във вода. Те най-често са комбинирани продукти, които се борят със симптомите на настинка и грип като температура, хрема, главоболие и кашлица. Те имат бързо действие, а активните съставки за отбъбване на лигавицата в тях успешно се справят със запушения нос.

Тук ще откриете и спрейове за нос с морска вода, които са подходящи за ежедневна промивка и хигиена на носа както за бебета и деца, така и за възрастни.

Предлагаме и хомеопатични лекарства при запушен нос, които активизират естествените сили на организма, за да може да се самоизлекува. Те са подходящи най-вече за превенция или за използване при първи симптоми на запушен нос.

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook