Лекарства при грип и настинка

154 продукта
Сортирай:
На страница по:

 

Тук ще откриете различни лекарства при грип и настинка без рецепта. Те се предлагат под формата на капсули, сиропи, спрейове, сашета и таблетки.

Борят основните симптоми на респираторните заболявания като температура, хрема и запушен нос. Също така облекчават от слаби до умерени болки, свързани с гърлобол, главоболие, мускулни болки и други.

Таблетките, капсулите и сашетата най-често са комбинирани продукти, съдържащи парацетамол, аспирин или ибупрофен. Те понижават температурата и се борят с основните симптоми на настинка и грип. Много често се приготвят под формата на топла напитка.

Спрейовете за гърло и пастилите за смучене действат локално на устната кухина и фаринкса. Те имат антисептичен ефект и локално обезболяващо действие.

Спрейовете за нос, които облекчават хремата и запушения нос, започват да действат веднага след използване и действието им продължава часове след това.

За борба с настинката и грипа предлагаме и хомеопатични лекарства. Най-често те са под формата на таблетки и капки. Те помагат на организма да се справи с простудните заболявания, възпалителните процеси, зачервеното гърло и хремата.

За нормалната работа на имунната система можете да използвате и продукти, съдържащи антиоксидантни витамини като витамин C.

Преди употребата, на което и да е лекарство, или задълбочаване на симптомите, е препоръчително да се консултирате с лекар.

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook