Имуностимулиращи лекарствени продукти

28 продукта
Сортирай:
На страница по:

 

Тук ще откриете различни видове имуностимулиращи лекарствени продукти без рецепта. Една част от тях са на растителна и билкова основа, а други са от групата на бактериалните имуностимулатори.

Като допълнение може да намерите и различни препарати с витамини и минерали, които поддържат имунитета.

Имуностимулиращите лекарства се предлагат под формата на капки, таблетки, сиропи, ампули. Най-често се използват в профилактиката на заболявания на дихателната и отделителната система.

Продуктите на растителна и билкова основа имат за цел да подсилят неспецифичния имунитет. Те най-често се използват за укрепване на съпротивителните сили на организма, като поддържащо лечение на вирусни инфекции на горните дихателни пътища.

Продуктите, съдържащи убити бактериални култури, имат за цел повишава естествената резистентност на организма и специфичния имунитет към определени бактериални инфекции. Те се приемат по схема и имат доказано стимулиращо действие върху клетките на имунната система.

Витамините и минералите са с антиоксидантно действие и помагат за правилното функциониране на имунитета.

Хомеопатичните лекарства активира неспецифичните защитни механизми, особено в случаите на грип и вирусни заболявания. Някои от тях са подходящи за облекчаване на симптоми като хрема, кашлица, възпалено гърло и други грипни симптоми.

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook