Електронни апарати за кръвно налягане с маншет

119 продукта
Сортирай:
На страница по:

 

Търсите електронен апарат за кръвно налягане с маншет? Тук ще отриете разнообразие от модели на утвърдени производители.

Апаратите позволяват бързо и лесно измерване на кръвното налягане. Имат удобни за управление бутони, голям и лесен за четене дисплей, както и удобен маншет.

Апаратите за кръвно налягане за предмишница са изцяло автоматични, което улеснява работата с тях и гарантира точни резултати. Те имат звукова сигнализация при високо кръвно налягане или аритмия, както и индикатор за смяна на батериите.

Апаратите за кръвно налягане имат функцията да се изключват сами след употреба. За ваше удобство и по-добро проследяване на състоянието, те изчисляват средната стойност на измерванията на кръвното през последните 7 дни.

В този раздел ще откриете и говорещи апарати за измерване на кръвното налягане. Поставят се над лакътя и са напълно автоматични. Могат да се използват както в дома, така и в лекарския кабинет. Те са снабдени с озвучаване на българския език, така че можете да чуете какви са показанията ви, веднага след като апаратът отчете кръвното ви налягане.

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook