Гелове за интимна хигиена

106 продукта
Сортирай:
На страница по:

 

Геловете за интимна хигиена предлагат нежно почистване и деликатна грижа. При нас ще откриете гелове за жени, мъже и бебета.

Геловете за интимна грижа при жените балансират вагиналната флора и облекчават дискомфорта, който може да се изразява в сърбеж, парене, неприятен мирис, обилно течение и други. Те възпрепятстват развитието на вредни микроорганизми. Помагат за поддържането на естественото pH.

Геловете за интимна грижа за мъже осигуряват ефективно почистване, без наличието на сапун. Те са обогатени с млечна киселина, която се грижи за баланса на интимната флора. Имат антибактериално действие и защитна функция, която не позволява разпространяването на вредни бактерии. Геловете са подходящи за всекидневна употреба.

При нас ще откриете и геловете за интимна грижа за бебето. Те съдържат натурални растителни съставки, които имат пробиотично действие. Защитават естествената микрофлора и поддържат балансирано ниво на pH. Геловете имат успокояващо действие и не изсушават кожата. Те предпазват от раздразнения, обриви и подсичане.

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook