Бои за коса

293 продукта
Сортирай:
На страница по:

 

Цветът на косата ви говори много за вашата личност. Той може да варира в зависимост от модата, желанието ви за промяна или настроението ви. Важно е обаче да направите правилния избор на цвят, за да изглежда естествено.

Причините да боядисате косата си може да са много – първа поява на бели косми, разнообразие, подсилване на естествения цвят. Тук ще откриете бои за коса на утвърдени производители с дълготраен ефект, някои от които са без амоняк и химически агенти.

Багрилата се нанасят върху суха коса.

Ето няколко полезни съвета относно избора на цветове.

- Адаптирайте цвета на косата си спрямо цвета на кожата си: Ако сте с блед тен, не е препоръчително да избирате много тъмен цвят боя, защото той би изглеждал твърде неестествено. Ако цветът пък е много близък до тена ви, това също не е добре, тъй като чертите на лицето ви ще се загубят.

- Избирайте боята за коса според цвета на очите си: Ако сте с кафяви очи, изберете по-топли цветове като светлокафяв или карамелен, които да ги подчертаят. Ако сте със светли очи – изберете по-тъмни нюанси на косата, които ще им помогнат да се откроят.

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook