Бебешки залъгалки и аксесоари

266 продукта
Сортирай:
На страница по:

 

В този раздел ще откриете голямо разнообразие от залъгалки и други аксесоари за бебета. Изберете тези, които най-добре отговарят на нуждите на вашето дете. Залъгалките можете да подберете според възрастта. Предлагаме такива за от 0 до 3 месеца, до 6 м. от 6 м. до 18 м, както и за +18 месеца.

Залъгалките са изработени от еластичен медицински силикон, който е абсолютно безопасен за здравето. С тях можете да помогнете на детето да развива сукателния си рефлекс. Други залъгалки имат ортодонтична форма, която позволява нормалното развитие на зъбките, венците и небцето. Те успокояват бебето както през деня, така и през нощта.

При нас ще откриете различни видове чесалки. Те се използват в периода на растеж на зъбки. Бебето ги захапва и ги дъвче, за да успокои сърбежа от никненето на зъбите. Всички чесалки са изработени от безопасни за здравето материали. Те, както и залъгалките, се почистват изключително лесно – можете да ги измиете с гореща вода или да ги поставите в стерилиратор.

Тук ще откриете още: термо чаши, шишета с биберони, лигавници и други полезни за бебето аксесоари. Всички те са с гарантирано качество и безопасност.

© 2007 - 2024 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook